Megnyitó a kecskeméti Decathlonnál

Nyomtatóbarát változatSend by email
A kecskeméti áruház a 9. a sorban, 2200 négyzetméteres
2009-10-30 00:01

Immáron hivatalosan is Kecskeméten a Decathlon! A sportszeróriás hivatalos sajtó előtti megnyitóját csütörtök este hét órai kezdettel tartották. A megnyitóra a kecskeméti sportélet színe-java meghívást kapott, akik elsőként lépkedhettek végig az áruházban és vehették szemügyre, illetve kezükbe a nagyközönség előtt csak szombattól elérhető sportszereket, sportruházatokat.

Táncos illetve harcművészeti bemutató is színesítette a megnyitót. Ezután a kecskeméti Decathlon igazgatója Cserhalmi Zsolt (aki egyébként egy igen fiatal ember, 2007. júliusától a Decathlon részlegvezetője, majd áruházvezető Kecskeméten) tartott köszöntőt és mutatta be az áruház munkatársait. A hivatalos bemutatkozás után állófogadással látták vendégül a meghívottakat, akik között tombola keretében gazdára talált többek között egy felnőtt roller is.

A választék, mint várható volt, hatalmas. Kecskemét eddigi legnagyobb sportszer szakáruháza. Itt minden sportágat kedvelő megtalálhatja a legmegfelelőbb sporteszközt. Az áruházban sportágakra bontva találhatók meg a különböző sportszerek, az ahhoz illő ruhák és felszerelések és közel 20 márka közül válogathatunk.

Decathlon Kecskemét

Mindenből sok - Decathlon Kecskemét

Kérdés, hogy a most megnyitott áruház hogyan befolyásolja majd a kisebb sportboltok (pl. kerékpár boltok) forgalmát a városban. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a homokbányai régió megállíthatatlanul a város egyik legjobban fejlődő része, ütőere lesz a városnak - ehhez ez az áruház is jelentősen hozzájárul.

A Decathlon a területet az Auchan-park fejlesztés keretében, az Auchan-csoport ingatlanértékesítő tagjától, az Immochantól vásárolta. A kecskeméti áruház 3200 négyzetméteres, melyből az eladótér 2200 négyzetméter. Összehasonlításképpen a soroksári 4000, a budaörsi pedig 8000 négyzetméter alapterületű áruház.

"A könyéken élők sportolási igényeit megismerve alakítjuk majd a kínálatot. A KTE kapcsán a foci, a KARC rögbicsapathoz kapcsolódóan a rögbi, valamint a vízisí és az úszás azon sportágak, melyek nagyobb hangsúlyt kapnak majd az áruválaszték összeállításánál" – mondta Cserhalmi Zsolt áruházvezető egy korábbi interjúban.

A beruházás 20-25 új munkahelyet hozott létre a városban. A kecskeméti áruház a 9. a sorban a hazai Decathlon-áruházak között.

Az áruház az 52-es út mellett az Auchan mögött található. Autóval a nemrég elkészült kétsávos körforgalomnál Kadafalva-Helvécia felé való letéréssel tudjuk egyszerűen megközelíteni. Az 1-es autóbuszjárat is nem sokkal az áruház előtt áll meg. Kerékpárút is épült a közelben.

A szombati megnyitóra (okt. 31.) délelőtt 10 órától, sportbemutatókkal és a sportszerek tesztelésével várja a Decathlon a sportrajongókat. Lesz többek között kosárdobó, kapura lövő, sátordobó verseny - értékes nyereményekkel és ajándékokkal.

Kecskeméten.hu képgaléria a sajtófogadásról:

Hozzászólások

This is not your website!

This is not your website! hess hesss hesss!!!!!!

That's great that people can

That's great that people can take the credit loans moreover, that opens up new opportunities.

Kadafalva-Helvécia ? Mennyé

Kadafalva-Helvécia ? Mennyé tovább meglátod mi van arra.

hi, nem volt nyitva halottak

hi, nem volt nyitva halottak napján:(

engem az érdekelne, hogy

engem az érdekelne, hogy tudtok-e még valamit az ott elkezdődött/végbemenő folyamatokról! mi célja volt az erdő kiirtásának, mit terveznek még oda? előre is köszi!

Emberek, ha nincs beszámoló

Emberek, ha nincs beszámoló az a baj, ha van, akkor az :) Ez egy szimpla beszámoló a megnyitóról, nem kell túlfújni. Nyilván reklám értéke is van, de ennyi erővel akkor ne legyen a sportról se szó, mert abban is kemény pénzek vannak, ne legyen a merciről sem szó, mert mindenki Mercedest fog venni pár éven belül... Ez a cikk beszámol egy eseményről, azt mindenki eldönti, hogy ezek után elmegy-e az áruházba vagy sem... Pont úgy, ahogy azt is eldöntheti, hogy vesz-e Mercedest, vagy sem... Meg hogy mittomén kibérli-e a Tó Hotelt, vagy sem... lehetne sorolni.
Etikátlan meg akkor lenne, ha más nagyberuházásról nem adnának számot. Én meg azt olvastam, hogy lehet jelentkezni, ha van ilyen, szívesen beszámolnak róla.

Javaslom a T.Publikumnak, hogy térjünk vissza az eredeti témára: volt már kint vki? Milyen?

Ha ezért nincs fizetés, akkor

Ha ezért nincs fizetés, akkor még a reklámtörvényt is megsérthette, de mindenképpen etikátlan. Egy Mercedes beruházás meg nem Decathlon kategória. Ők vastag iparűzési adót fizetnek majd és több ezer embert foglalkoztatnak. Ez valóban közérdek. De a Decathlon? Egy áruházzal több....

Már nem csak ezen az oldalon

Már nem csak ezen az oldalon foglalkoznak tegnapi megnyitóval, de kétségtelen, hogy itt jelent meg leghamarabb a legfrissebbként.

Megnyugtatunk mindenkit, hogy

Megnyugtatunk mindenkit, hogy a fenti cikkért nem kaptunk egy fillért sem, egyszerűen csak beszámoltunk egy Kecskeméten megvalósult nagyberuházásról. (Csak úgy, mint ahogy a Mercedesszel foglalkozó cikkek sem reklámok.)
Természetesen szívesen bemutatjuk más cégek nagyberuházásait is, ami a városlakók többségét érintheti.

Máshol azért nincs beszámoló,

Máshol azért nincs beszámoló, mert ez reklám.

én is mindenképpen ki

én is mindenképpen ki szeretnék menni holnap!

Szerintem én is meglátogatom

Szerintem én is meglátogatom a közeljövőben. Örülök, hogy végre Kecskeméten is van! Cikkel teljes mértékben egyetértek, Homokbánya az egyik legjobban fejlődő városrész, ott fejleszt a főiskola is, ha minden igaz a Kreatív Tudásközpont is itt lesz, meg talán 1- 2 áruház is fog még épülni...

Végre Kecskeméten is

Végre Kecskeméten is Decathlon! Nem kell Budaörsig menni:) Azt hallottam, hogy rendkívül fiatal a gárda....

Nagyon jó! Ott leszünk

Nagyon jó! Ott leszünk szombaton!
Máshol miért nincs még beszámoló a nyitásról? Kecskeméten.hu - így szeretünk!!! :)

milyen kaják voltak? hétvégén

milyen kaják voltak?
hétvégén becsekkolom sosem voltam még decathlonban