Elindult a toborzás a kecskeméti Mercedes-gyárba

Nyomtatóbarát változatSend by email
Jövő év februárjától már munkába is lehet állni
2009-09-28 08:58

A Kecskeméten.hu-n a Mercedes által meghirdetett pozíciók! Jövő év februárjától már munkába is állhat, aki sikeresen veszi a kiválasztási folyamat során elébe állított akadályokat. Mint tudvalevő, 2010-re készül el a Daimler kecskeméti gyára, de a munkaerő toborzását az autógyártó cég már az idei, 2009-es évben megkezdi, illetve megkezdte. A 2500 fősre tervezett gyárba idén 300 munkavállalót vesznek föl, előreláthatólag középvezetőnek, hogy később majd ők taníthassák be az újonnan érkező munkatársakat.

A Mercedes kecskeméti gyára az A- és B- osztályos kompakt modellek következő generációját fogja gyártani.

Mercedes

Kecskeméten is csillog a Mercedes-csillag

A Mercedes már az áprilisi Kecskeméti Főiskolás állásbörzén is megjelent. Ott a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. harminc állást kínált az érdeklődőknek. Itt gépész-, villamos-, mechatronikai mérnököket kerestek.

A Mercedes-Benz most olyan tapasztalt szakembereket keres, akik legalább öt éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek, vállalják a többhónapos magyarországi és németországi képzést, kiválóan tudnak németül, illetve az alábbi szakterületek egyikén szerzett dipolomával rendelkeznek: karbantartás, technikai képzés, gyártás, logisztika, pénzügy, IT, HR, beszerzés. Természetesen a tettrekészség, a strukturált gondolkodás, a kezdeményezőképesség és a jó kapcsolatépítési készség elengedhetetlen.

A Kecskeméten.hu saját oldalra gyűjti ki a meghirdetett álláslehetőségeket, Kedves Olvasóink a http://kecskemeten.hu/mercedes-munka címen találják a szabad pozíciókat. Akinek ez nem elég, természetes a gyár saját honlapján is tájékozódhat, a Daimler Job Search oldalon Kecskemétet kiválasztva. A kiválasztott pozícióra jelentkezni a career.daimler.com címen, "Automobile für das Werk Kecskemet" jeligével lehet.

Szívesen vesszük Olvasóink visszajelzéseit, azokét, akik jelentkeztek, esetleg már munkába is álltak a Mercedesnél.

További írások a témában: 

Hozzászólások

Hegesztő szakmunkás vvagyok

Hegesztő szakmunkás vvagyok és tudni szeretném hogyan kel jelentkezni a munkára?

Üdvözlök

Üdvözlök mindenkit!

Szerszámkészítő vagyok. Kérdésem az hogy milyen a bérezés ezen a szakterületen?

A választ előre is köszönöm.

...elég szívós vagy hogy 3*

...elég szívós vagy hogy 3* bekiabáltál... a "minősített hegesztőnek" is minősíthetetlen a helyesírása. pont.

Mindezek ellenére nem itt kell jelentkezni!

Cím: http://wwww.mercedes-benz.hu/karrier/allasajanlatok
soxerencsét

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY TÁJÉKOZTATÁST,HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?MINŐSÍTETT CO2 HEGESZTŐ VAGYOK,ÉS 27-ÉVE DOLGOZOM EBBEN A MUNKA KÖRBEN.MELLETTE VAN JOGOSÍTVÁNYOM,ROBBANÓ MOTOROS TARGONCÁRA,ÉS GÁZ ÜZEMŰ TARGONCÁRA IS!!5-TONNÁIG!!AZUTÁN MÉG VAN HÍD DARU KEZELŐI JOGOSÍTVÁNYOM!!KÉREM SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI!!ÜDVÖZLETTEL MEGKÖSZÖNÖM!!

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY TÁJÉKOZTATÁST,HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?MINŐSÍTETT CO2 HEGESZTŐ VAGYOK,ÉS 27-ÉVE DOLGOZOM EBBEN A MUNKA KÖRBEN.MELLETTE VAN JOGOSÍTVÁNYOM,ROBBANÓ MOTOROS TARGONCÁRA,ÉS GÁZ ÜZEMŰ TARGONCÁRA IS!!5-TONNÁIG!!AZUTÁN MÉG VAN HÍD DARU KEZELŐI JOGOSÍTVÁNYOM!!KÉREM SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI!!ÜDVÖZLETTEL MEGKÖSZÖNÖM!!

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY

KÉREM VALAKI KÜLDENE EGY TÁJÉKOZTATÁST,HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?MINŐSÍTETT CO2 HEGESZTŐ VAGYOK,ÉS 27-ÉVE DOLGOZOM EBBEN A MUNKA KÖRBEN.MELLETTE VAN JOGOSÍTVÁNYOM,ROBBANÓ MOTOROS TARGONCÁRA,ÉS GÁZ ÜZEMŰ TARGONCÁRA IS!!5-TONNÁIG!!AZUTÁN MÉG VAN HÍD DARU KEZELŐI JOGOSÍTVÁNYOM!!KÉREM SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI!!ÜDVÖZLETTEL MEGKÖSZÖNÖM!!

hogy jelenkezek

hogy jelenkezek minmunkatárs.Szakmám:Minősitet ív heggesztő,nehézgépkezelői és könyűgépkezelői jogositványal rendelkezem,meg 9 év gyakorlati tapasztal.

hát ezt a jóisten sem

hát ezt a jóisten sem tudja....

sziasztok, kedves mindenki! A

sziasztok, kedves mindenki!

A kérdésem munkalehetőséggel kapcsolatos lenne, mégpedig gépgyártás technológiai technikusi végzettséggel, milyen munkakörben tudnék elhelyezkedni??

Hol lehet jelentkezni, milyen módon?

Előre is köszönöm válaszotokat!!

Üdv Tibi

Ez kb. azt jelenti hogy

Ez kb. azt jelenti hogy SOHASEM fogsz a Mercedesnél dolgozni.

Nem is csodálkozom, hiszen ha ők kétszer ajánlottak állást , de te a "lányod" miatt nem fogadtad el akkor miről is beszélünk????

Illetve csodálkozom hogy kaptál 2. lehetőséget is, de te nem éltél vele.....
Sokan az elsőnek is örültek volna.
Nem nagyon lehet olyan helyzet hogy félévre ne tudtad volna megoldani...

...

Amikor hívtak akkor

Amikor hívtak akkor valószínűleg olyan pozícióra hívtak, amire alkalmasnak tartottak jelenleg ha ilyen választ kaptál,már nincs olyan pozíció, amire meg Téged terveztek már betöltötték más pályázóval.

Sziasztok Babi Valaki mondja

Sziasztok Babi

Valaki mondja meg hogy van ez kéttszer hívtak ki németországba betanulni de a lányom végett nem tudtam elválalni. most azt küldték hogy a képzettségemnek nem találnak megfelelő poziciót ha majd akkor szólnak. Valaki addjon választ erre. köszi.

Helló! Sofőrt nem

Helló!

Sofőrt nem keresnek?
Vagy anyag beszerzőt ?

Üdv: Róbert

Nem tudom nem lehet megérteni

Nem tudom nem lehet megérteni hogy nincs behatárolt összeg mindenkinek egyedül kell alkudozni a fizetéséért.Ha behívnak meghallgatnak ha határozott vagy és szimpi is akkor megkérdezik te mit gondoltál és majd ajánlanak valamit ahhoz képest hogy mit látnak benned és hogy teljesítesz.Nehéz felfogni ezerszer leírták már miért nem veszitek a fáradságot és nyálazzátok át a beírtakat!

Sziasztok. A következők

Sziasztok.

A következők kapcsán szeretnék érdeklődni.

Felsőfokú végzettséggel rendelkezem, fiatal munkavállaló vagyok. Közgazdasági diplomám van. Kontrolling tapasztalattal rendelkezem, német nyelvtudásom igencsak foghíjas, de frissíthető, az angol megy középszinten (vizsgám van németből, de de ezenkívül gyakorlatban nem használtam a nyelvet).

Kontrolling munkakörbe lenne-e esélyem? Illetve nagysegrendileg milyen bruttó fizetésre, juttatásra lehetne számítani? Jelenlegi munkahelyemmel meg vagyok elégedve (ugyanez a munkakör, tehát tapasztalatom is lenne, ez viszont biztosnak tekinthető, de jövőt tekintve a fizetéssel problémák lesznek. Ezért alternatívákat szeretnék tűzben tartani.

Előre is köszönöm a tanácsokat.

Technikusnak nagyon kötelező

Technikusnak nagyon kötelező a német de jobb ha felhívod őket és ha már te nem tudod eldönteni mit csinálnál majd elmondják neked telefonba. DE!- ha valaki határozatlan azt nem szeretik ezért azt ajánlom te nézd végig az állásokat és amit meg tudnál csinálni arra jelentkezz de egyszerre többre is lehet nagyobb az esély.

Hello Azt szeretném megtudni

Hello

Azt szeretném megtudni hogy autótechnikusi végzettséggel milyen munkakörbe vennének fel egyáltalán? Valamint mennyire kötelező a német nyelv?

Mindenkinek van esélye aki

Mindenkinek van esélye aki jelentkezik ha jó benyomást keltesz és talpra esett vagy ,mehet a dolog!

sziasztok! nem tudjátok

sziasztok! nem tudjátok mennyire nehéz bekerülni? mennyit lehet keresni? köszi

Szia! jobb, ha mindkét

Szia!

jobb, ha mindkét nyelven beküldöd!

a pénzről sajna fogalmam sincs :-(

egy dolgozó

Sziasztok! jelentkezni a

Sziasztok!

jelentkezni a következő oldalon a legegyszerűbb: career.daimler.com/kecskemet

itt minden hirdetés fent van magyarul és németül részletesen...

Mindben van egy E- mail cím,arra küldjétek el magyar és német nyelvű pályázatotokat!

Nem kell mindenkinek németül tudnia, magyarul is lehet szerelni tökéletesen... de aki nem tud németül, az inkább 2011 közepe felé számíthat felvételre

egy dolgozó

Érdeklődnék, hogy valaki

Érdeklődnék, hogy valaki értesült e már arról, hogy biztonsági területen mennyi a várható bruttó jövedelem? Illetve az önéletrajzot a motivációs levéllel németül és magyarul is el kell küldeni?

3,5 éve szerelek a

3,5 éve szerelek a suzukiban.Németül sajnos nem tudok,de ha lehetséges lenne,szeretnék jelentkezni a Mercibe.Legfeljebb magyarul szerelnék..
Kérem válaszoljanak,nagyon bízom ebben a lehetőségben.
köszönettel,Esztergomból.

Sziasztok!Sikerült intézni a

Sziasztok!Sikerült intézni a kecskeméti Mercedes munkával kapcsolatban,van fejlemény!Megadhatnátok az E-mail cimeteket,mi is a férjemmel szeretnénk oda menni dolgozni.Kösszi!

Sziasztok! Azoktól kérdezném

Sziasztok!

Azoktól kérdezném akik már voltak kiválasztáson:
-milyen kérdéseket tettek fel a telefonos interjún?
-mennyi jelentkező vesz részt egy-egy kiválasztási napon?
-csak egy interjúztató bizottság van, vagy több csapat van?

Köszi előre is

Sziasztok! Érdeklődnék,

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogyan lehet jelentkezni az állásokra?
Német jelentkezési lapot találtam, de sajnos meg kopott a tudásom!
Esetleg magyar jelentkezési lap, nem lehetséges??
Tapasztalatom: 2,5 éve dolgozom egy autó gyárban (suzuki)
lakkozó ként!

Szia! Félreértettél,én nem

Szia! Félreértettél,én nem azt várom hogy már hívjanak is be.Pusztán az érdekelt volna hogy ha email-be elküldöm a pályázatom kellene e kapni valami üzenetet arról hogy megkapták?
Mert van olyan ismerősöm aki régebben küldött be pályázatot és ő kapott egy ilyet szinta azonnal:

"Ezúton köszönjük a pályázatát és érdeklődését a Mercedes-Benz Manufacturing
Hungary Kft. iránt.
Pályázati anyagának feldolgozása folyamatban van.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, amennyiben a képzettsége, szakmai
tapasztalata és idegennyelvtudása megfelel a megpályázott munkakörben leírt
elvárásoknak."

Köszönöm!

Te Pista! Istennek is 7 nap

Te Pista!
Istennek is 7 nap kellet a világot megteremteni ne gondold már hogy te kivétel leszel ha elolvastad volna fél évbe is beletelhet a válasz mert oly sok a jelentkező kivéve hacsak nem te jelentkezel a Mercedeshez Igazgatónak!

http://career.daimler.com/dhr

http://career.daimler.com/dhr/wms/index.php

Sziasztok! Én is és a férjem

Sziasztok!
Én is és a férjem és szeretne jelentkezni. Hogy lehet magyar nyelvű oldalt találni, ahol meg lehet nézni az aktuális állásokat és ahova magyarul lehet elküldeni az önéletrajzokat?
Minden németül van és sajnos nem tudunk németül.

Sziasztok! Arról szeretnék

Sziasztok! Arról szeretnék valami információt kapni hogy elküldtem email-be az álláshoz szükséges dolgokat,ezeket csatolt fájlként küldtem.Ez így jó?
A másik dolog pedig hogy kellene kapni valami értesítést hogy megkapták a pályázatomat,mert én eddig nem kaptam semmit (4 nap telt el)?

köszi

köszi

850 Ft bruttó / óra +

850 Ft bruttó / óra + juttatások

Üdv. Összeszerelői munkakörbe

Üdv.

Összeszerelői munkakörbe milyen fizetésekre lehet számítani?Lehet már tudni valamit?

Igen vesznek fel máshonnan

Igen vesznek fel máshonnan is embereket de a feltételek között van az is hogy tudni kell magyarul!

Sziasztok! Ezen hozzászólások

Sziasztok!

Ezen hozzászólások járatják le véleményem szerint M.o.-ot. Mindig is voltak, akik pénzért vettek diplomát, jogsit, "tudást" papíron. Nos, ez a gyakorlatban gyorsan ki fog bukni és remélem, el is tűnik a süllyesztőben. A felvételi meglehetősen összetett, egész napos ceremónia és bízom, abban, hogy a kiválasztás objektív megmérettetés alapján megy... nekem sem pénzem, sem protekcióm (elvből sem), így csak az eredményeimre támaszkodhattam, mikor felvettek... egyébként pedig, ha valaki lébecol, úgy is az utcán találja magát előbb utóbb....

szia erdejbol vagyok

szia erdejbol vagyok szeretnek toben meni dolgozni a mercedesz gyarba vajon lehecseges hogy erdejbol is vegyenek fel dolgozokat koszi varom valaszod

Sziasztok! Én Budapestről

Sziasztok!
Én Budapestről jelentkeztem és 27.-én megyek kiválasztási napra.Az érdekelne,hogy megéri-e ilyen távolságból bejárni dolgozni,vagy esetleg indít dolgozói buszt a Merci?
Aki tud valamit,kérem válaszoljon.
Üdv:Gerrard

Na ja! Idiótizmusban látom

Na ja! Idiótizmusban látom itt sincs hiány.Mit kínlódtok annyit??!!!Írjatok egy kurva pályázatot azt küldjétek be.Nagyon nem érdekli őket h mit csinálunk addig amíg visszajeleznek.Ha visszajeleznek!!

tipikus magyar dolog, semmi

tipikus magyar dolog, semmi logikank nincs, nem vesszuk eszre, mikor at akarnak verni es az agyunkat sem hasznaljuk... hajra magyarorszag :) Csoda, hogy sereghajtok lettunk? El kellene gondolkoznunk, miert. Utaljuk a szomszedainkat, atkozunk mindenkit, hogy milyen hulyek, de amikor mi magunk olyan butak vagyunk, hogy egy allashirdetesre nem tudunk egyedul jelentkezni, akkor szerintem jobb, ha nem is veszik fel az ilyen embereket, mert 3 nap mulva szetesik az a Merga, amelyiket ok segitettek le a futoszalagrol....
El kellene gondolkodni, hogy miert vagyunk ott, ahol vagyunk. Csak a mi hibank.

Mivan vityenka? Nem vettek fő

Mivan vityenka? Nem vettek fő a merdzsóhó és akkó má mindenki köcsög?

TISZTELT URAIM ÉS HÖLGYEIM!

TISZTELT URAIM ÉS HÖLGYEIM! ÉN ÚGY LÁTOM , HOGY EBBEN A MERCI GYÁRBA NEM FOG SENKI EGYKÖNNYEN BEJUTNI.ELSŐDLEGES A PROTEKCIÓ ANÉLKÜL HALOTT VAGY.MÁSIK DOLOG HA SOK PÉNZETEK VAN AKKOR NYUGODTAN GAZDAGITSÁTOK AZT A VADBARMOT AKI ÁLLITÓLAG MEGIRJA A PÁLYÁZATOT.MAJD HA BEINDUL A GYÁR AKKOR BIZTOS A BEJUTÁS ADDIG CSAK HIÚ REMÉNY.EZ VAN NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ÁTVERNI.

Kérdés! Ha van felesleges 10

Kérdés!

Ha van felesleges 10 000.- Ft-od , hogy megcsináltassd németül a pályázatodat, akkor "Hajrá!"

Azonban ha tudsz németül magadnak is elkészítheted a pályázatodat, ha meg nem, akkor az meg a telefonos interjúkon úgy is kiderül. (Magyarul is elküldheted a pályázatot.)

Egyébként, a kérdésedre 3 válasz-hozzászólást is kaptál, hasonló tartalommal... :-)

A döntést, Neked kell meghoznod!

Üdv: Helper

De a csávóaz Német a neve is

De a csávóaz Német a neve is meg a magyart is akcentussal beszéli
akitől kaptam a számot ő már jár Kadafalvára szóval nem tudom és ő csak pályázat író ő írja meg németül a pályázatokat. Meg állitólag ő kint a mercedes nél dolgozott és onnan ment a nyugdijba. nem tudom mit tegyek pénzt még nem adtam neki de ha meg nem kamu akkor meg szivás.
nemtudom mit tegyek

Kérdésre! Biztos, hogy

Kérdésre!

Biztos, hogy átverés!!!

Semmiképpen NE fizess!!!

Ez lehetőséget ad az adataiddal való visszaélésre is!!! :-(

Hivatalosan, legálisan állásra való pályázatnál, sehol nem Kérnek Pénzt!!!

Ha visszalapozol a hozzászólásokban megtalálod, hogy milyen formában lehet jelentkezni a Mercedes által hirdetett pozíciókra és még pénz sem kérnek érte! :-)

Üdv: Helper

Szia, ha megírnád nekünk a

Szia, ha megírnád nekünk a részleteket (ki adta a számot, kivel vetted fel a kapcsolatot, milyen körülmények között, mi az a telefonszám, stb), megköszönnénk!
Készülhetne belőle egy érdekes cikk.
Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot: kecskemeten kukac kecskemeten.hu, vagy névtelenül a http://kecskemeten.hu/hir-bekuldese címen. Köszönjük!

Jah, és természetesen ahogy bennfentes is írta, a dolog átverés!

Egyértelműen ÁTVERÉS!! Olvasd

Egyértelműen ÁTVERÉS!!
Olvasd el az alábbi cikket és minden kiderül számodra is:
http://kecskemeten.hu/beszamolo/mercedes-dolgozo-szeretnek-lenni-mit-tegyek

Sziasztok nekem lenne egy

Sziasztok nekem lenne egy kérdésem.
Kaptam egy telefon számot azt mondták a mercedestől van
Felhivtam azt mondta h találkozunk a kecsméten egy étterembe ahóvá vigyem magammal önéletrajzomat meg a bizonyitványomat a oda adtam és azt mondta h ő írja meg a pályázatokat 10000ft ért
szerintettek ez komoly vagy csak át verés.Fizesek vagy ne.
lécives válaszoljatok!
köszönöm

Erika, csak 10 sort kellett

Erika, csak 10 sort kellett volna felgörgetned és ott vannak a linkek az állásokról...
Amúgy minden infó:
http://kecskemeten.hu/beszamolo/mercedes-dolgozo-szeretnek-lenni-mit-tegyek

A link mégegyszer...

A link mégegyszer... :-)

http://career.daimler.com/dhr/index.php?ci=370&language=1&search=Yes
&show_new_search=yes&organization_munici=569