Kecskeméti apróhirdetések

Új apróhirdetés beküldése

Az utóbbi 60 nap összes apróhirdetése (feladási idő szerint rendezve):

Szüksége van egy kis extra gyors pénz? Voltál már történt, hogy szenved a sok végtelen kifizetések, ha megpróbál a pénzügyi hitelezők? Ön reménye kapok egy valódi finanszírozási eljött hozzánk és hagyja, hogy segítséget pénzintézet specializálódott megszervezése pénzügy bizonyos összegek, hosszabb törlesztési feltételek. Amit kínálunk: Az üzleti vállalkozások finanszírozása, Home Finance, Personal Finance Autófinanszírozás,...
Kunszentmiklósi állattartó telepemre keresek juhászt, bejelentett állással és ott lakással, érdeklődni telefonon. A fizetést a telefonos egyeztetés során fogom az érdeklődőkkel megbeszélni.
Saját készítésű ovis zsákok eladók! Méretezésük, a gyermek vállfához igazodik. (40x56 cm) Anyaguk 50% pamut, 50%poliészter. Igény szerint, tornazsák, tisztasági zsák, párna és paplan huzatot is készítek az adott mintával. Személyesen átvehetőek Kecskeméten, Orgoványon, vagy postázom. Folyamatosan készítem, őket. Kérlek, figyeld a többi hirdetésem is!
Windows op rendszerek,Hardverek,Laptopok,tcp-Ip hálózatok,adat visszaállítás,telepítés,rooterek beállítása,vírusirtás,karbantartás,laptopok esetén csak szoftveresen!minden ami számítástechnika,egyedi megoldások is! Házhoz megyek Korrekt áron! +36204250883
Cégünk, a HÍRÖS Követeléskezelő Iroda magánszemélyek és vállalkozások lejárt pénzügyi kintlévőségeinek jogi úton történő behajtását vállalja. Teljes körű jogi tanácsadást, és képviseletet biztosítunk. Mi behajtjuk cége kintlévőségeit! Érdeklődjön most!
Eladó a képen látható Zanussi ZT75 típusú 62 literes hűtőszekrény. A hűtő újszerű állapotú, környezetbarát címkével ellátott. Az ár irányár!